Igényfelmérés

2009.08.19. 12:54

Sziasztok!

2010 Március-Április környékére tervezek egy Csernobil-Pripjaty utat és ehhez keresek jelentkezőket akik még jönnének. Ugye így olcsóbb is, meg egyedül azért csak nem vágnék neki.

A túrát hétvégére tervezném ( persze ez attól is függ mikor indítanak az utazási irodák). Az utazás vonattal vagy busszal történne Kijevbe reggeli indulással, még aznap megnéznénk a Chenobyl múzeumot, aztán elfoglalnánk a szállásunkat ( olcsó, de mégis normális szálláshelyen). Másnap indulás a Zónába. Este, esetleg másnap visszaindulás Magyarországra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Árak ( körübelül):

-Pripyat & Chenobyl túra ( 7 vagy több személy esetén kb. 150$ azaz kb. 30 ezer Ft, esetleg lehetne valami olcsóbb irodát is keresni, mert úgy emlékszem valahol már 70$-ért is láttam)

-buszjegy ára kb. 25.000Ft ( oda-vissza út)

-szállás: 20-30$ azaz kb. 4-6000Ft ( 2* szállodában)

Ha valaki tud más lehetőséget vagy van valami ötlete vagy esetleg járt már ott és tudna pár tanácsot adni nagyon szívesen fogadom.

Előzetes " jelentkezés" kommentekben vagy írj e-mailt a cnpp1986@gmail.com-ra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-a bejegyzés bizonyos időközönként újra felkerül, hogy mindig látható legyen-

A bejegyzés trackback címe:

https://cnpp.blog.hu/api/trackback/id/tr921322320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása