Luxus hotelek a Zónában???

2009.09.14. 19:11

Találtam egy cikket a coolpolitika oldalán ( http://www.coolpolitika.hu/ujjaepit_csernobil_8211_sok_turista_latogat_varosba) ahol azt írják, hogy: " A város egyes részein különböző mini luxus-hotelek is vannak, amelyek állítólag nem fertőzöttek, ugyanis az épületek alatt lévő földet elszállították, és tisztát hoztak helyette, a speciális építőanyagok a finnektől jöttek, az élelmiszereke, pedig Ukrajna egyéb, egészséges részeiről hozzák. Egy éjszaka ezekben a hotelekben 15 dollár, amihez háromszori étkeztetés is jár. De autót is lehet bérelni, egy óráért 10 dollárt kérnek."

Utánanéztem neten, de egyáltalán nem találtam erről a hotel dologról semmit. A 15 dolláros ár is eléggé sántít, hiszen egy 2*-os kijevi szálloda is 40$/éj-től kezdődik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cnpp.blog.hu/api/trackback/id/tr211381870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Djurika 2009.11.10. 00:01:45

Szállás tudtommal csak Csernobil városában van, a CSI egyik kétszintes könnyűszerkezetes épületében, kb. 30-40 db 2 fős durván 30 nm2-es lakosztály (nappali, háló, zuhanyzó), étkezés a másik épületben.
süti beállítások módosítása